4.9 Attack againts humanity: heat, sweat and buns 


Tämä päivä alkoi mukavan rauhallisesti väsyneenä. Mieluusti olisin nukkunut lisää, mutta ajatukset työnsi ylös ja alas parvelta.


Puuron laitoin keittymään. Olin päättäväinen ja halusin saada aikaan puuron, jonka syömisen jälkeen ei tulisi heti nälkä. Lisäsin joukkoon hamppuproteinia sekä omenaa että appelsiinia.

#trying.to.make.it.better


Muiden syödessä läksin lenkille ja tajusin, että on tärkeää katsoa mihin menee. Muuten väsähtää ja haluaa lopettaa kesken kaiken, mutta jos näkee kohteensa ja pakottaa itsensä katsomaan sitä matka sujuu jouhevammin.


Tein lihaskuntoa sekä meditaatioon että pesin pyykit.


Tajusin monia asioita meditaation yhteydessä. Kuinka otamme energiaa maasta, annamme sen takaisin, maadoitumme. Kun juuret on syvällä uumenissa kiinni, puhallamme kekäleisiin auttaen niitä syttymään ja laittaen energiaa systeemiimme, energiaa unelmiemme.

Lukot auttavat hiljentämään hetken, lukitsemaan ja vapauttamaan kohteen. Hengityksen seuraaminen voitelee ja auttaa olemaan rauhassa.

#map


Liityin muiden seuraan. He kävivät aterioitaan läpi. Oli pohdinnassa riittääkö eväät niin pitkälle reissulle.

pWbeBqZ0n9SXchjjfUOI6b2sIJs9Ls6NdPzlultf


Kävimme läpi aterioita ja tulimme tulokseen, että ruokaa on todnäk jopa liikaakin, mutta että joitain asioita voisi vielä hakea kaupasta.

#Team.effort #surviving


Sain kauppalapun ja lepuutimme.

Sa ja minun oli tarkoitus hakea hänen pestyt vaatteensa ja käydä kaupassa.


Nynny soitti ja kertoi lähtevänsä kahdeksi kuukaudeksi Japaniin. Nice, minäkin. Lentoliput Japaniin on halvimmillaan vielä ensi maanantaihin.


Okei.


Lähdemme Sa kanssa hakemaan hänen pyykkinsä sekä käymään kaupassa. Lupaisimme toisillemme, ettemme hanki mitään ylimääräistä - vain ne asiat, mitä kauppalapussa on. Päädyimme ottamaan pullatarvikkeita, kun innostuin ja hän innostui.


Molemmille tuli pieni morkkis siitä.

#not.sticking.to.plan.


Saavuimme möksälle, on kaunis möksä 😍😍, ja aloin laittamaan ruokaa. Si Ja C olivat huhkineet koko sen ajan laavun ja saunan lämmittämisessä. Laavu ei vielä pariin tuntiin hyvä, mutta sauna tunnissa loistava.


Sa ja si voinnit olivat vielä hieman sairaan oloisia, joten päätimme vielä siirtää yhdellä päivällä lähtöä. Kaunis mökki tarjoaisi suojaansa meille vielä lisää. Ihanaa <3


Lähtö perjantaina.


Tein Lehdarin Kosmista Nuudelia


Tonnikalaa öljyssä

Nuudeleita 1 pussi per naama

Nuudelin mukana tuleva maustepussi

Lime (sitä ei voi olla liikaa)

Inkivääri

Chili

Valkosipuli

Panang currytahna

Soijasoosi

Korianteri

Kookoskerma


Paista tonnikalaa hetki

Pilko vs ja inkivääri (älä paista)

Laita nuudelit kiehumaan

Heitä sekaan mausteet, kerma, tonnikala, kaikki

Älä keitä nuudeleita liikaa ettei tule mössöä

Syö huutaen.

**

Ruoan syönti ja sauna menivät hieman ristin,  kun innostuin pyörittämään pullataikinan, josta tuli ihan käsittämättömän hyvä! En olekkaan ikinä tehnyt niin hyvää pullataikinaa käsin 😍😍

https://www.kinuskikissa.fi/pullataikina/

Tuntui todella hyvältä ja oli todella sitkollinen. 

#käsin.tehty.parempi


Jätimme sen kohoamaan syönnin ajaksi. Pelkäsin hetken, että ruokaa tuli tehtyä liikaa, kun Siiri sanoi, että tee vaan, mutta padan pohjalle jäädessä kauhallinen tavaraa, uskoin ruoan tehneen tehtävänsä. Korianteri puuttui meidän annoksesta tosin.

#syö.huutaen.kosmimen.nuudeli.


Si ja C ottaessa ensimmäinen saunavuoro, jäimme Sa kanssa tekemään pullaa. Molemmat innostui siitä niin paljon. Pullan tai leivän, taikinan käsitteleminen on niin miellyttävää. Tulee niin hyvä olo hyvästä taikinasta.


Voin olisin voinut ottaa aiemmin sulamaan, mutta saimme sen lopulta levitettyä ohueksi kaulattujen pullataikinoiden sisään.


Protip: ota voi temperoitumaan (lämpenemään) huoneenlämpöön puolituntia ennen käyttöä.


Pyöritimme rullia ja teimme Korvapuusteja, sitruksisia tuorejuustokanelipullia sekä laitoimme pari luumuruotejuustopitkoa ja pikkupullia pakastimeen odottamaan seuraavaa päivää - saa tuoretta pullaa huomennakin.

  • Pohdin jopa että sitä voisi jollekkin antaa lahjaksi.


Protip: jos pullaa tulee todella paljon, laita osa pakastimeen ennen kohottamista - uuniin laittamista. Seuraavan kerran, kun haluat pullaa, ota jäiset pullat joko sulamaan jääkaappiin Yön yli tai laita pellille, jonka vuoraat kelmulla, uuniin Yön yli. Kohoavat siellä tasaisessa lämmössä.

  • Kelmu, ettei kosteus karkaa ja pullat kuorretu.

Sitten voiteet ja kuorrutat kohonneet pullat ja laitat uuniin.

#tuoretta.pullaa.aina.Jätimme pullat kohoamaan ja läksimme saunaan.


TMieIzXfq48Iu6sOg70y9XfP34gib0leBFi74dvd


Hetken ajan näin itseni ammattilaisena, jolla on oma paikka, mutta joka käy ympäri maailmaa oppimassa uusia niksejä ja palaamassa aina paikalleen loihtimaan uusia juttuja.


96E89F47-9D56-4AD9-B0C2-5AE6EF743613.jpg

9BD143F8-2EBB-4668-A0B0-DE0AB1CA2574.jpg

t2FLm8jXTGIqQv27Xzw6AihoVzhelh0N2cUUGWCC

Pelasimme Cards againts humanity- nimistä korttipeliä. Suosittelen, jos pitää pikkupulmista ja mustasta huumorista.


poFZS8He26KbcIevNx72Ce3UMZix-I4HkHS-LA8a